Experiențe împreună.
You are here:

Decizie inexplicabilă luată de Adidas! Oferta incredibilă făcută la nici un an după ce gigantul german a "renunţat" la Halep

Decizie inexplicabilă luată de Adidas! Oferta incredibilă făcută la nici un an după ce gigantul german a "renunţat" la Halepgalerie foto

Tenis

Japoneza Naomi Osaka traversează cea mai bună perioadă a carierei după ce a câştigat turneul de Mare Şlem de la US Open la doar 20 de ani, după o finală cu legendara Serena Williams.

Iar sportiva urcată până pe locul 7 WTA poate profita din plin de ascensiunea fulminantă avută în ultimul an şi e gata să semneze un contract fabulos pentru o jucătoare aflată încă la începutul carierei.

Potenţialul văzut de Adidas în Osaka: de 10 ori peste Halep!

Potrivit Tennis World USA, Adidas îi pregăteşte japonezei o înţelegere de zece milioane de dolari în fiecare an. O sumă uriaşă, mult peste cea încasată în trecut de Simona Halep de la frima de echipament sportiv, deşi ocupa un loc mult mai bun în ierarhia mondială.

Anul trecut, Simona Halep a refuzat prelungirea contractului cu Adidas, după ce firma de echipament sportiv nu a dorit să pluseze la înţelegerea iniţială conform căreia Halep încasa puţin peste 1 milion de dolari anual.

Agentul lui Naomi Osaka lasă însă să se înţeleagă că suma uriaşă se justifică în cazul sportivei din Japonia, în condiţiile în care aceasta se bucură de o popularitate uriaşă pe pieţe extrem de puternice precum cele din Asia sau SUA.

"Naomi este din Japonia, dar cu un background multicultural care include legături cu Haiti şi SUA, deci are un potenţial uriaş. Este foarte sinceră şi cu picioarele pe pământ, iar oamenii se simt atraşi de aceste lucruri. Va avea o carieră de succes atât pe teren, cât şi în afara lui”, a punctat Stuart Duguid, agentul lui Osaka, pentru Daily Mail.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta