Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie istorică în fotbalul german! O femeie va conduce Liga Profesionistă de Fotbal

Decizie istorică în fotbalul german! O femeie va conduce Liga Profesionistă de Fotbal
Comentarii

Potrivit Dfl.de, Donata Hopfen este noul preşedinte al Ligii Germane de Fotbal.

Începând cu data de 1 ianuarie, Donata Hopfen va deveni noul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din Germania. În prezent, director general şi partener al BCG Digital Ventures, o companie care aparţine de Boston Consulting Group, Donata Hopfen va prelua rolul de preşedinte de la Christian Seifert.

Potrivit sursei citate, contractul va dura până la 31 decemebrie 2024. „Donata Hopfen este personalitatea potrivită pentru una dintre cele mai importante poziţii din fotbalul german. Într-un moment de schimbare, ea are toate calităţile necesare pentru a reprezenta cluburile din Bundesliga şi Bundesliga 2.  Suntem convinşi că suntem pe punctul de a începe o colaborare de succes ”, spune preşedintele Consiliului de supraveghere Peter Peters.

„Vă mulţumesc pentru încredere. Fotbalul profesionist german are o lungă tradiţie şi este profund ancorat în societate. La fel ca DFL, Bundesliga şi 2. Bundesliga se bucură de o reputaţie excelentă în întreaga lume. Toate acestea trebuie păstrate pe fondul schimbărilor tehnologice, sociale şi media din domeniul fotbalului şi, în acelaşi timp, dezvoltate inovativ. Aştept deja cu nerăbdare să abordez provocările actuale şi viitoare împreună cu cluburile şi echipa DFL ”, a mărturisit şi Donata Hopfen, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: donata hopfen 

viewscnt
Articole similare