Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie istorică! Spania rupe unilateral contractul cu Adidas, o colaborare care datează din 1992

Decizie istorică! Spania rupe unilateral contractul cu Adidas, o colaborare care datează din 1992
Comentarii

Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat că va rupe unilateral contractul cu producătorul german de echipament sportiv Adidas, înţelegere scadentă abia în 2026, informează marca.com.

RFEF acuză Adidas că lipsă de transparenţă şi de echitate: "(N.r. - Contractul cu Adidas) nu a întrunit criteriile de legalitate, transparenţă şi echitate, pe care RFEF le consideră minimum acceptabile".

Adidas s-a apărat menţionând că, în cei peste 35 de ani de colaborare, a prestat cele mai bun servicii şi a oferit cea mai bună calitate forului spaniol şi că nu există motive de reziliere. "Adidas doreşte continuarea colaborării până la expirarea perioadei convenite (n.r. - 31.12.2026) şi, dacă va fi nevoie, va lua măsurile necesare pentru a-şi apăra drepturile", a precizat compania germană, într-un comunicat.

Ruperea contractului semnat în 2015 va presupune, cel mai probabil, plata unor despăgubiri din partea RFEF. Forul spaniol a început deja demersurile pentru găsirea unui nou partener tehnic, invitând la negocieri companiile interesate.

RFEF colabora cu Adidas din 1992.

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare