Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie luată pentru omagierea lui Sala. Minut de reculegere la meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2

Decizie luată pentru omagierea lui Sala. Minut de reculegere la meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2

Ligue 1

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa a anunţat, vineri, că un minut de reculegere şi de aplauze va fi ţinut la meciurile din Ligue 1 şi Ligue 2, în memoria lui Emiliano Sala, al cărui corp a fost identificat joi

"Emiliano Sala a fost un om iubitor, un atacant muncitor. Vom fi toţi uniţi pentru un ultim omagiu adus lui Emiliano", a anunţat liga franceză.

Corpul aflat în epava avionului prăbuşit în Canalul Mânecii şi recuperat, miercuri seară, este al fotbalistului Emiliano Sala, au anunţat autorităţile britanice.

Autorităţile engleze au identificat corpul recuperat din avion, acesta fiind argentinianul Emiliano Sala, fotbalistul de 28 de ani, transferat de FC Nantes la Cardiff City.

În următoarele ore, trupul neînsufleţit al sportivului va fi dus familiei pentru a fi înmormântat.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: frantaligue 1salaomagiureculegere 

viewscnt
Articole similare