Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie neaşteptată: Ionuţ Luţu, unicul acţionar al Becali Hotels SRL!

Decizie neaşteptată: Ionuţ Luţu, unicul acţionar al Becali Hotels SRL!

Diverse

Comentarii

”Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali, fostul mijlocaş Ion-Ionuţ Luţu (48 de ani), a devenit unicul acţionar al societăţii Becali Hotels SRL.

Societatea Becali Hotels SRL, pe care funcţiona hotelul cu acelaşi nume din staţiunea Venus, Venus, deţinut de fiica şi ginerele lui Gigi Becali, a reazliat modificări la nivelu acţionariatului.

Ionuţ Luţu, unic acţionar la Becali Hotels

Confom, ”ziuaconstanta.ro”, Bogdan Ionuţ Zamfir, cel care a cumpărat hotelul din Venus de la fiica lui Gigi Becali, în această vară, a cesionat toate părţile sale sociale, în număr de 5.000, către fostul fotbalist Ion-Ionuţ Luţu.

  • Gigi Becali a cumpărat hotelul din Venus în 2021, de la Ioan Niculae, pentru 6,8 milioane de euro, şi i l-a dăruit fiicei sale Theodora, care l-a vândut în luna iunie a acestui an, pentru 8 milioane de euro.

Iată noua decizie adoptată şi publicată recent în Monitorul Oficial al României, potrivit sursei citate:

Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C: BECALI HOTEL - S.R.L. cu sediul în Bucureşti, str. Sirenelor, nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capital social, a adoptat la data de 05.10.2023, prezenta decizie:

  • 1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociat unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 de lei, către Ion-Ionuţ Luţu.
  • 2. Se dispune modificarea art.3.2 din actul constitutiv, cavare va avea următorul conţinut: ”Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.
  • 3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu.
  • 4. Se dispune schimbarea sediului social al societăţii, noul sediu social urmând a fi stabilit în oraşul Voluntari, şos. Pipera-Tunari n4. 198C, tronson Est, jud. Ilfov, pe o durată de 4 ani de zile, începând cu data de 05.10.2023.
  • 5. Se radiază punctul de lucru din mun. Mangalia, str. Nicolae Iorga nr. 34, staţiunea Venus, jud. Constanţa.

Potrivit listafirme.ro, site consultat în data de 4 noiembrie 2023, societatea a fost înfiinţată în 06.04.2022 iar primul an fiscal a fost unul bun pentru societate.

Firma a raportat în 2022 o cifră de afaceri de 4.146.429 lei şi 31 de angajaţi.

  • Numele lui Ion Ionuţ Luţu mai figurează şi în alte societăţi: Romes SA din Voluntari, Pati Trafic SRL din localitatea Valea Mare, judeţul Olt, Empower Energy Provider SRL din Piteşti.

Afla mai multe despre: ionut lutugigi becalibecali hotels srlvenus 

viewscnt
Articole similare