Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de Gigi Becali după ce l-a numit antrenor pe Dinu Todoran

Decizie radicală luată de Gigi Becali după ce l-a numit antrenor pe Dinu Todoran

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a decis să se retragă din nou din viaţa publică, după ce l-a numit antrenor pe Dinu Todoran. Mihai Stoica susţine că, începând cu noul sezon, el va fi cel care se va ocupa de comunicare.

Timp de câteva luni, Gigi Becali a preferat să stea departe de viaţa publică. N-a mai mers pe stadion şi a evitat să mai dea declaraţii în timpul emisiunilor. În ultima perioadă, patronul FCSB a revenit la vechiurile obiceiuri şi a avut intervenţii dese mai ales în perioada în care căuta antrenor.

Acum, Mihai Stoica susţine că Gigi Becali i-a transmis că vrea să se retragă din nou din viaţa publică. Managerul sportiv al FCSB-ului susţine că Becali l-a delegat pe el să se ocupe de relaţia cu presa.

Decizia radicală luată de Gigi Becali după ce l-a numit antrenor pe Dinu Todoran

Gigi Becali a surprins şi l-a numit antrenor pe Dinu Todoran, cel care nu s-a remarcat până acum în această meserie. Decizia a venit după ce patronul FCSB a negociat cu Marius Şumudică şi cu Nicolae Dică, însă ambii au refuzat.

Acum, după ce a numit un nou antrenor la FCSB, Gigi Becali este din nou decis să se retragă din viaţa publică. Într-o postare pe contul său de Facebook, Mihai Stoica susţine că patronul i-a reproşat că nu a fost mai vocal în timpul sezonului şi că, începând cu noua stagiune, va fi mult mai activ din acest punct de vedere.

”Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor - sau poate chiar mai devreme - voi reveni  în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoştinţă că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproşat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla”, este o parte din mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Gigi Becali se ocupă în continuare de transferuri

Chiar dacă a decis să nu mai iasă în faţă, Gigi Becali se va implica în continuare în activitatea echipei. Patronul FCSB lucrează în această perioadă la lista de transferuri şi caută să întărească echipa în zonele în care a suferit în sezonul care s-a încheiat.

"O să iau doi fundaşi centrali, doi, nu unul, şi mai iau un atacant. Nu-i ştiu, dar iau doi fundaşi centrali. Când să discut cu Todoran? Nu am discutat cu el. În România nu merge cu managementul, în România trebuie să comanzi, că te cureţi", a declarat Gigi Becali pentru Realitatea TV.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare