Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de Hagi după ce Mihai Voduţ juca la pariuri: "I se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului!"

Decizie radicală luată de Hagi după ce Mihai Voduţ juca la pariuri: "I se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului!"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Mihai Voduţ, atacantul în vârstă de 24 de ani al Viitorului, a pariat pe meciul propriei formaţii. Fotbalistul a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla şi Viitorul-Astra, 1-0.

După ce a ţinut prima pagină a presei de scandal din cauza corecţiei pe care i-a administrat-o iubitei sale, fotbalistul are din nou de dat explicaţii. Despărţirea cu cântec l-a costat. Aceasta pare să fi trimis către Cancan conversaţii în care fotbalistul îi cerea să meargă la agenţiile stradale. Într-unul dintre tichete iese în evidenţă meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părţii secunde.

În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduţ ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:

- Vă rugăm să trataţi acest subiect numai în ceea ce îl priveşte pe jucătorul Mihai Voduţ.

- Clubul se delimitează de astfel de acţiuni şi nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârşite în timpul lui liber.

- Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.

- În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului.

- FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduţ până când îşi va soluţiona această problemă personală, iar dacă se constată că informaţiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului.

Afla mai multe despre: scandalpariurivoduthagiviitorul 

viewscnt
Articole similare