Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de Juventus! Un fotbalist va fi dat afară de la "bătrâna doamnă". Are un salariu uriaş

Decizie radicală luată de Juventus! Un fotbalist va fi dat afară de la "bătrâna doamnă". Are un salariu uriaş

Juventus

Comentarii

Juventus îşi pregăteşte deja lotul pentru sezonul viitor, iar pentru a îi aduce jucătorii de care are nevoie Maurizio Sarri, conducerea campioanei Italiei trebuie să renunţe la câţiva fotbalişti care nu s-au ridicat la nivelul aşteptat în actuala stagiune.

Unul dintre numele de pe lista neagră este Sami Khedira, campion mondial cu Germania şi câştigător de UEFA Champions League cu Real Madrid. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani a reuşit să le câştige încrederea atât lui Max Allegri, cât şi lui Maurizio Sarri, chiar dacă oficialii "bătrânei doamne" încearcă de câteva sezoane deja să scape de el. 

Mijlocaşul german a avut şi în acest sezon probleme medicale şi a reuşit să joace doar în 12 meciuri din Serie A, astfel că oficialii lui Juventus şi-au pierdut răbdarea cu el şi vor să scape de salariul fotbalistului de şase milioane de euro anual. 

Astfel, Juventus îi va propune rezilierea contractului lui Khedira, chiar dacă internaţionalul german (77 de meciuri, şapte goluri) mai are contract până în 2021, cu opţiunea de prelungire pentru încă un sezon. Khedira a ajuns la Juventus în 2015 după ce i-a expirat contractul cu Real Madrid. 

Afla mai multe despre: sami khedirajuventus 

viewscnt
Articole similare