Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de Nainggolan: "Sunt un om care se ţine de cuvânt. Am fost cu adevărat dezamăgit!"

Decizie radicală luată de Nainggolan: "Sunt un om care se ţine de cuvânt. Am fost cu adevărat dezamăgit!"
Comentarii

Radja Nainggolan, fotbalistul lui Inter Milano, neconvocat de Roberto Martinez pentru Cupa Mondială 2018, a declarat pentru ESPN că nu va reveni la naţionala Belgiei nici dacă aceasta va avea alt selecţioner.

"Nu voi reveni la echipa naţională. Am spus că dacă nu merg la Cupa Mondială, mă voi retrage de la naţională şi sunt un om care se ţine de cuvânt", a afirmat Radja Nainggolan. "Dacă ar veni alt selecţioner şi mi-ar spune să revin, aş refuza în continuare. Fiindcă este hotărârea mea şi m-am gândit bine", a adăugat mijlocaşul.

Când a anunţat lotul pentru Mondial, Roberto Martinez şi-a exprimat regretul pentru că "din motive tactice" a lăsat deoparte un "mare jucător".

"Am fost cu adevărat dezamăgit. (...) Am jucat 50 de meciuri într-un sezon şi totuşi am fost lăsat deoparte. Chiar cred că îmi meritam locul mai mult ca alţii", a explicat Nainggolan.



El nu a reuşit să accepte scuzele lui Martinez. "Scuzele au fost jalnice. Cred că e dezamăgitor să vezi nişte oameni spunând nişte lucruri fără să fi vorbit înainte cu mine. Trebuie să-mi spui lucrurile în faţă, putem să stăm de vorbă, să dăm mâna şi chiar dacă nu mă chemi la naţională, te voi respecta totuşi mai mult decât dacă n-ai vorbit cu mine", a spus fotbalistul. 

Afla mai multe despre: nainggolanbelgiadecizienationalaretragere 

viewscnt
Articole similare