Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală luată de Naomi Osaka după rezultatele modeste pe care le-a avut la ultimele Grand Slam-uri

Decizie radicală luată de Naomi Osaka după rezultatele modeste pe care le-a avut la ultimele Grand Slam-uri

Tenis

Comentarii

Jucătoarea japneză de tenis Naomi Osaka, locul 4 WTA, a anunţat că nu va mai colabora cu antrenorul american Jermaine Jenkins, informează WTA.

"Sunt super-recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună şi pentru lucrurile pe care le-am învăţat pe teren şi în afara acestuia, dar simt că acum este momentul potrivit pentru o schimbare", a scris Osaka, pe reţelele de socializare.

Ce doi lucrau împreună din luna martie. Înainte, ea colaborase cu germanul Sascha Bajin şi a surprins când a anunţat despărţirea de acesta după ce a câştigat Australian Open.

Cu Jenkins, Osaka nu a câştigat niciun turneu şi a pierdut locul I WTA. Doar o dată ea a ajuns în semifinale, la Stuttgart, părăsind mai devreme celelalte turnee. La competiţiile de grand slam, rezultatele japonezei au fost modeste: turul al treila la Roland Garros, primul tur la Wimbledon şi optimi de finală la US Open.

Înainte de a lucra cu Osaka, Jenkins, 34 de ani, a fost sparring partner al americancei Venus Williams şi antrenor în cadrul federaţiei americane.

Osaka şi Bajin au lucrat împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open.

De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după a doua victorie la un grand slam, la Australian Open.

Afla mai multe despre: naomi osaka 

viewscnt
Articole similare