Experiențe împreună.
You are here:

Decizie radicală luată de Witsel şi Raffaela, soţia lui româncă. Motivul pentru care a renunţat la un salariu de 18 milioane de euro

Decizie radicală luată de Witsel şi Raffaela, soţia lui româncă. Motivul pentru care a renunţat la un salariu de 18 milioane de eurogalerie foto

Campionate

Comentarii

Axel Witsel a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la contractul de 18 milioane de euro pe sezon, pe care-l avea la TJ Tianhai. Mijlocaşul Borussiei Dortmund avea probleme în familie. Witsel este căsătorit cu românca Rafaella Szabo şi împreună au doi copii.

În ianuarie 2017, Axel Witsel - unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Europa - a acceptat oferta de la TJ Tianhai. Zenit - club la care era legitimat - a primit 20 de milioane de euro în schimbul său, în timp ce fotbalistul a semnat un contract din care câştiga 18 milioane de euro pe sezon. Însă, în vara lui 2018, Witsel a vrut să renunţe la înţelegerea cu chinezii şi s-a transferat la Borussia Dortmund, care a plătit tot 20 de milioane de euro.

Mijlocaşul belgian a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la contractul de 18 milioane de euro: ”Fiica mea avea o boală intestinală gravă, care n-a putut să fie tratată de spitalele din China, din zona în care locuiam. A trebuit să merg regulat la Beijing. Era o situaţie delicată şi timpul se scurgea, deoarece boala putea progresa şi putea deveni periculoasă. Am intrat într-unul din spitale şi situaţia era de necrezut. Am stat la coadă ore întregi. Apoi, i-am spus soţiei mele că, după Cupa Mondială din 2018, vom reveni în Europa”, a mărturisit Axel Witsel.

Mijlocaşul de 30 de ani este căsătorit cu Rafaella Szabo, o româncă născută în Braşov, dar care a emigrat în Belgia alături de părinţii săi, imediat după Revoluţie. Cei doi au împreună doi copii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO