Experiențe împreună.
You are here:

Decizie radicală luată de Witsel şi Raffaela, soţia lui româncă. Motivul pentru care a renunţat la un salariu de 18 milioane de euro

Decizie radicală luată de Witsel şi Raffaela, soţia lui româncă. Motivul pentru care a renunţat la un salariu de 18 milioane de eurogalerie foto

Campionate

Comentarii

Axel Witsel a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la contractul de 18 milioane de euro pe sezon, pe care-l avea la TJ Tianhai. Mijlocaşul Borussiei Dortmund avea probleme în familie. Witsel este căsătorit cu românca Rafaella Szabo şi împreună au doi copii.

În ianuarie 2017, Axel Witsel - unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din Europa - a acceptat oferta de la TJ Tianhai. Zenit - club la care era legitimat - a primit 20 de milioane de euro în schimbul său, în timp ce fotbalistul a semnat un contract din care câştiga 18 milioane de euro pe sezon. Însă, în vara lui 2018, Witsel a vrut să renunţe la înţelegerea cu chinezii şi s-a transferat la Borussia Dortmund, care a plătit tot 20 de milioane de euro.

Mijlocaşul belgian a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la contractul de 18 milioane de euro: ”Fiica mea avea o boală intestinală gravă, care n-a putut să fie tratată de spitalele din China, din zona în care locuiam. A trebuit să merg regulat la Beijing. Era o situaţie delicată şi timpul se scurgea, deoarece boala putea progresa şi putea deveni periculoasă. Am intrat într-unul din spitale şi situaţia era de necrezut. Am stat la coadă ore întregi. Apoi, i-am spus soţiei mele că, după Cupa Mondială din 2018, vom reveni în Europa”, a mărturisit Axel Witsel.

Mijlocaşul de 30 de ani este căsătorit cu Rafaella Szabo, o româncă născută în Braşov, dar care a emigrat în Belgia alături de părinţii săi, imediat după Revoluţie. Cei doi au împreună doi copii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...