Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şoc în Italia! Despărţirea de Lorenzo Insigne este oficială. Cu cine s-a înţeles jucătorul lui Napoli

Decizie şoc în Italia! Despărţirea de Lorenzo Insigne este oficială. Cu cine s-a înţeles jucătorul lui Napoli

Serie A

Comentarii

Lorenzo Insigne (28 de ani) este căpitanul lui Napoli şi mai are contract cu echipa antrenată de Gennaro Gattuso până în 2022. Potrivit presei din Italia, italianul s-a despărţit oficial de celebrul impresar Mino Raiola.

Unul dintre motivele pentru care Insigne a decis să renunţe la a mai fi clientul lui Mino Raiola este faptul că la finalul sezonului trecut a vrut să plece de la Napoli, având impresia că este subestimat de fostul antrenor Carlo Ancelotti şi de Aurelio de Laurentiis. 

Cu toate că i-a cerut lui Mino Raiola să îi găsească un club mai important, impresarul nu a reuşit acest lucru şi după câteva luni în care relaţia dintre cei doi a avut de suferit, jucătorul a decis să se despartă de impresar. 

Totuşi, acum Insigne doreşte să rămână la Napoli şi vrea să negocieze cu De Laurentiis noul contract, care ar urma să fie valabil până în 2025. Tot presa italiană relatează că Federico Pastorello ar urma să intermedieze discuţiile dintre fotbalist şi patronul lui Napoli, urmând ca impresarul lui Lukaku sau Acerbi să colaboreze de acum cu Insigne. De la Napoli, Pastorelli îl mai impresariază pe portarul Meret. 

Afla mai multe despre: napolilorenzo insigne 

viewscnt
Articole similare