Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie ŞOC luată de Gigi Becali! Patronul s-a săturat de conflictul cu CSA şi ia o decizie radicală în privinţa viitorului echipei

Decizie ŞOC luată de Gigi Becali! Patronul s-a săturat de conflictul cu CSA şi ia o decizie radicală în privinţa viitorului echipei

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îşi continuă războiul de la distanţă purtat cu armata, chiar dacă în ultimele zile au apărut zvonuri că se poate ajunge la o înţelegere între cele două entităţi.

Cândva casa fostei Steaua, actuala FCSB, arena din Ghencea a fost inclus în programul Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi va fi refăcută din temelii. Se va transforma într-un stadion ultramodern de peste 30.000 de locuri şi va putea organiza competiţii sportive de nivel UEFA. Termenul de finalizare este anul 2020, an în care ar fi trebuit să organizeze partide din cadrul Campionatului European de Fotbal din 2020.

Chiar dacă formaţia lui Gigi Becali se poate întoarce "acasă", latifundiarul din Pipera tinde să nu facă acest lucru. Gigi Becali se gândeşte să facă economii şi să nu achite o chirie care se proconizează a fi una substanţială. Mai ales când la Bucureşt, în cadrul aceluiaşi program se mai construiesc alte două stadioane: "Rapid" şi "Arcul de Triumf". 

Cum conducerea celor de la FCSB exclude din start posibilitatea de a juca pe terenul rivalilor de la Rapid, singura şi cea mai plauzibilă variantă rămâne "Arcul de Triumf". Prin această decizie, Gigi Becali vrea să demonstreze contestatarilor că el este puterea absolută a vicecampioanei şi cu banii lui nu se joacă nimeni. Privind capitalul de suporteri, FCSB-ul a avut mult de pierdut după plecarea din Ghencea şi după ce Steaua s-a transformat în FCSB. În consecinţă, Gigi Becali nu mai pune accent atât de mult pe acest aspect, fiind de părere că cine iubeşte echipa vine să o susţină oriunde ar juca.

FCSB a jucat pe unde a apucat, în acest sezon

FCSB a evoluat, în acest început de sezon, în trei oraşe, în funcţie de competiţie şi importanţa partidei. Partidele din campionat, considerate de o importanţă mai scăzută le-a jucat la Piteşti, pe arena celor de la FC Argeş, derby-urile le-a jucat la Bucureşti, pe "Arena Naţională", iar meciurile din preliminariile Europa Leaguea le-a disputat la Giurgiu, pe terenul celor de la Astra.

 

Afla mai multe despre: fotbalgigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare