Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie şocantă la Manchester United - Everton! Antrenorul şi-a umilit un jucător ca să tragă de timp

Decizie şocantă la Manchester United - Everton! Antrenorul şi-a umilit un jucător ca să tragă de timp

Premier League

Comentarii

Manchester United - Everton, unul dintre derby-urile etapei cu numărul 17 din Premier League, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Cel mai controversat moment al partidei a fost în minutul 89, atunci când antrenorul lui Everton a decis să facă ultima schimbare.

La scorul de 1-0 pentru Everton, în minutul 70, Duncan Ferguson, antrenorul interimar de pe banca "caramelelor" a decis să îl introducă pe teren pe Moise Kean. La doar câteva minute după intrarea atacantului italian, Manchester United a egalat prin tânărul Greenwood. 

Într-o măsură disperată pentru a păstra rezultatul de egalitate, Ferguson a decis să tragă de timp şi a făcut şi ultima schimbare. Doar că l-a scos în minutul 89 pe acelaşi Moise Kean, intrat doar cu 19 minute mai devreme. 

La finalul meciului, Ferguson a admis că nu a fost nimic personal, ci l-a scos pe Kean doar pentru a trage de timp. Această decizie vine în contextul unui sezon în care Moise Kean a plecat din Italia, de la Juventus, pentru a juca mai mult, însă se regăseşte în dese rânduri pe banca de rezerve a echipei din Liverpool. 

Afla mai multe despre: manchester unitedeverton 

viewscnt
Articole similare