Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare luată de Bayern Munchen. În ce situaţie a ajuns James Rodriguez

Decizie surprinzătoare luată de Bayern Munchen. În ce situaţie a ajuns James Rodriguez

Bundesliga

Comentarii

James Rodriguez a fost împrumutat la Bayern de Real Madrid în vara lui 2017. Columbianul nu a mai avut evoluţiile din sezonul trecut şi nemţii dau de înţeles că nu l-ar mai dori pe Allianz Arena.



James Rodriguez nu are parte de o perioadă bună în cariera sa. În acest sezon nu a prins multe minute în echipa lui Niko Kovač şi recent a suferit o accidentare la genunchi ce îl va ţine departe de teren până în 2019. Doctorul clubului, Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, a decis ca genunchiul columbianului să fie imobilizat timp de 10 zile până va începe terapia de refacere.

În acest context, Kicker a anunţat că şefii lui Bayern nu doresc să îi activeze clauza de cumpărare a columbianului, la sfârşitul împrumutului de 2 ani. James s-ar întoarce pe Santiago Bernabeu în perioada de mercato din vară. Dacă vrea să îl păstreze pe golgheterul Campionatului Mondial din 2014, Bayern trebuie să plătească pentru el 42 de milioane de euro.



11 goluri a marcat James Rodriguez la Bayern Munchen în 50 de partide

După startul modest de sezon, bavarezii intenţioneză să scadă media de vârstă a lotului şi să se bazeze pe jucători tineri cu potenţial. Clubul vrea să investească 200 de milioane de euro pentru o astfel de restructurare şi să îi aducă la Munchen pe Benjamin Pavard, campion mondial cu Franţa şi Luka Jović, atacantul de 20 de ani al lui Eintracht Frankfurt.

Afla mai multe despre: james rodriguezbayern munchenreal madrid 

viewscnt
Articole similare