Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie surprinzătoare luată de unul din jucătorii lui Liverpool! Şi-a anunţat prietenii că vrea să plece. Unde poate ajunge în vară

Decizie surprinzătoare luată de unul din jucătorii lui Liverpool! Şi-a anunţat prietenii că vrea să plece. Unde poate ajunge în vară

Liverpool

Comentarii

Liverpool a avut parte de un nou sezon excelent, în ciuda faptului că trupa de pe Anfield a pierdut titlul la mustaţă în Premier League, iar acum se pregăteşte pentru a doua finală de Liga Campionilor consecutivă, ce va fi disputată în faţa lui Tottenham, la Madrid.

Cu toate acestea, nu toţi jucătorii aflaţi sub comanda lui Klopp sunt feriniţi, iar presa din Anglia notează că internaţionalul englez Adam Lallana e gata să "părăsească corabia" în această vară.

Conform Daily Express, Lallana, care s-a confruntat cu mai multe accidentări în utlimele sezoane, e pregătit să plece de la Liverpool pentru a-şi găsi o echipă unde să aibă asigurat rolul de titular. Lallana le-ar fi spus deja prietenilor că vrea să revină la Southampton în vară, echipă de unde făcuse pasul spre Liverpool în 2014.

Mijlocaşul ofenisv a fost unul din preferaţii lui Klopp la Liverpool, însă a pierdut echipa din cauza accidentărilor, iar acum e conştient că o prezenţă constantă în primul 11 ar fi extrem de dificilă. În aceste condiţii, Lallana vrea transferul la o echipă mai mică, pentru a putea fi titular, astfel încât să rămâmă în continuare în vederile echipei naţionale.

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare