Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie uluitoare a antrenorului care a dus Snagovul pe primul loc în Liga 2! A lăsat liderul pentru a se bate la retrogradare

Decizie uluitoare a antrenorului care a dus Snagovul pe primul loc în Liga 2! A lăsat liderul pentru a se bate la retrogradare

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Laszlo Balint s-a despărţit de Sportul Snagov, echipă pe care a dus-o pe primul loc în Liga 2, pentru a semna cu o echipă care se bate la retrogradare.

Potrivit site-ului Liga2.ro, tehnicianul în vârstă de 39 de ani a luat această decizie din cauza problemele financiare ale clubului, jucătorii fiind neplătiţi de mai bine de două luni. Balint şi-a găsit rapid echipă şi a semnat cu Metaloglobus. Echipa din Capitală s-a despărţit zilele trecute de Cristian Popovici (49 de ani), adus în luna octombrie 2018, după plecarea lui Bogdan Andone la Energeticianul, precizează sursa amintită.

Metaloglobus ocupă locul 16 din 20 în Liga 2, cu 21 de puncte. Prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării este Aerostar Bacău, pe 15, cu 22 de puncte. La vârful ierarhiei, Sportul Snagov are 46 de puncte, cu unul mai mult decât următoarele două clasate, Academica Clinceni şi Petrolul Ploieşti.

Mesajul lui Laszlo Balint:

”Sportul Snagov, capitol închis pentru mine

Ceea ce părea un vis frumos în urmă cu o lună, promovarea în Liga I cu Sportul Snagov, se termină astăzi destul de abrupt pentru mine.

Am fost obligat să iau această decizie, chiar dacă o fac cu inima îndoită, dar din punctul meu de vedere nu mai reuşeam să văd oportunitatea de a ţine performanţa la acelaşi nivel, în condiţiile în care problemele despre care am tot vorbit în toamnă nu şi-au găsit rezolvarea.

Îmi pare foarte rău de grupul pe care îl las în urmă şi de munca pe care am depus-o împreună, începând cu 26 iunie 2018, data primului meu antrenament la Sportul Snagov şi până pe 8 decembrie 2018, când a avut ultimul joc, cel cu CS Mioveni.

Ţin să mulţumesc din suflet jucătorilor pentru această perioadă! Am mai spus-o şi o voi mai spune, la Sportul am format un grup foarte puternic, cel mai bun cu care am avut onoarea să lucrez în cariera mea de antrenor!

Vorbele sunt de prisos în momentul de faţă. Am tot sperat în această perioadă că problemele se vor rezolva şi îmi voi putea duce munca la bun sfârşit. Nu sunt genul de antrenor care să-şi bată joc de meserie şi mă refer aici la lipsa condiţiilor de lucru. Voi fi mereu axat pe obţinerea de performanţe, indiferent de nivelul la care voi antrena.

Ambiţia mea a fost înţeleasă şi de jucători, care au recepţionat fantastic mesajul pe care li l-am transmis. Tocmai de aceea, Sportul Snagov a fost, aşa cum ne-am propus la începutul campionatului, surpriza acestui sezon foarte puternic de Liga a II-a.

Îi doresc celui care îmi va lua locul să poată face mai mult decât am putut face eu, iar la finalul sezonului, dacă va obţine biletele pentru prima ligă, voi fi primul care mă voi bucura de acest lucru!

Mult succes băieţilor! Aveţi parte de respectul meu pentru totdeauna!”

Afla mai multe despre: liga 2snagov 

viewscnt
Articole similare