Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deciziile VAR mă omoară! Cred că o să-mi tai mâinile!" FOTO | Arbitrajul video a creat din nou controverse în Premier League: fotbalistul care n-a mai suportat

"Deciziile VAR mă omoară! Cred că o să-mi tai mâinile!" FOTO | Arbitrajul video a creat din nou controverse în Premier League: fotbalistul care n-a mai suportat

Premier League

Comentarii

VAR-ul a provocati din nou controverse în Premier League, la meciul Southampton - West Ham 0-1, din cauza unui gol marcat de Michail Antonio (29 de ani), anulat pentru un henţ. Atacantul echipei din Londra s-a amuzat pe seama deciziei VAR, după meci, într-o postare amuzantă de pe contul său de Twitter.

Antonio e ghinionistul de serviciu când vine vorba de VAR. Atacantul a mai avut un gol anulat în meciul cu Chelsea. De data aceasta, vârful de atac n-a mai suportat, a pus mâna pe telefon şi a făcut o postare amuzantă pe Twitter, care a strâns io mulţime de reacţii. Michail Antonio s-a plâns că deciziile VAR îi răpesc bucuria.

Englezul s-a exprimat printr-o imagine editată, lângă care a scris, în glumă: "Pur şi simplu, henţurile mă omoară! Nu îmi dau seama de ce păţesc mereu aşa!". Atacantul de 29 de ani reuşise să marcheze al 7-lea său gol din acest sezon, dar VAR-ul le-a stricat bucuria "ciocănarilor". La finalul confruntării, Antonio le-a spus jurnaliştilor Sky Sports: "Cred că o să-mi tai mâinile! La fel s-a întâmplat şi cu Chelsea, parcă aş avea un magnet."

Southamtpon - West Ham s-a terminat 1-0 pentru "ciocănari", după ce Sebastian Haller a marcat singurul gol partidei, în minutul 37. În urma acestui succes, West Ham a urcat pe locul 15 în clasamentul din Premier League, în timp ce Southampton a rămas pe poziţie retrogradabilă, a 18-a, cu doar 15 puncte.

Afla mai multe despre: michail antoniowest hamvardecizii 

viewscnt
Articole similare