Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia arogantă a lui Ibrahimovic după ce a apărut informaţia că FIFA i-ar putea interzice participarea la Cupa Mondială

Declaraţia arogantă a lui Ibrahimovic după ce a apărut informaţia că FIFA i-ar putea interzice participarea la Cupa Mondială
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a răspuns în stilul care-l caracterizează zvonul că FIFA i-ar interzice să participe la Cupa Mondială, deoarece este starul suedez a devenit coproprietar şi ambasador la o casă de pariuri.

Atacantul de 36 de ani şi-a anunţat retragerea de la naţională în 2016, dar a declarat că este dispus să revină, după ce Suedia a reuşit să se califice la Cupa Mondială. Însă FIFA i-ar putea interzice acest lucru, în cazul în care selecţionerul Suediei l-ar convoca.

Ibrahimovic a devenit coproprietar şi ambasador al casei de pariuri Bethard, un lucru care este interzis de regulamentele FIFA: "Este interzis să ia parte, direct sau indirect, la pariuri, jocuri de noroc, loterii sau evenimente similare conectate cu meciurile de fotbal. E interzis să deţină acţiuni, activ sau pasiv, în companii care participă la asemenea tranzacţii", se arată în Codul de Etică al FIFA, la articolul 25.

Într-un interviu pentru Eurosport Suedia, Ibrahimovic a comentat în stilul său această variană. Atacantul lui LA Galaxy spune că FIFA nu-i poate interzice să participe la Cupa Mondială şi totul depinde doar de el:



”FIFA nu mă poate opri cu nimic. Dacă vreau, merg acolo. La fel şi cu echipa naţinală, dacă vreau, voi fi acolo. Asta nu este problema celor de la FIFA. Este problema mea, dacă vreau sau nu”, a declarat Ibrahimovic pentru Eurosport Suedia.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicla galaxyfifasuedia 

viewscnt
Articole similare