Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia Biancăi Pascu, după ce a cucerit aurul la sabie, în etapa de CM de la Atena: ”Mi-am învins idolul, asta e victoria cea mai mare”

Declaraţia Biancăi Pascu, după ce a cucerit aurul la sabie, în etapa de CM de la Atena: ”Mi-am învins idolul, asta e victoria cea mai mare”

Alte sporturi

Comentarii

Rezultat de senzaţie pentru Bianca Pascu! Valoroasa sportivă a clubului Dinamo a câştigat etapa de Cupă Mondială de la Atena, în proba individuală de sabie.

”Nu mă aşteptam. Anul trecut am fost mereu pe podium, pe locurile doi, trei. Îmi doream un loc unu, nu mă aşteptam să vină aşa repede, suntem foarte fericiţi. 

Eram atât de obosită încât nici nu ştiam cum să mă bucur şi încă nu realizez”, a declarat Bianca Pascu la sosirea în ţară.

Ai urcat până pe locu cinci mondial. ”Da... nu asta e important. Am urcat pe locul cinci mondial, dar obiectivul nostru este Tokyo şi mai ales Europenele şi Mondialele”.

”Este foarte important că am prins încredere în mine şi am avut meciuri grele cu numărul unu mondial şi locul doi mondial şi de fapt asta e victoria mea cea mare că mi-am bătut să zic aşa ”idola” (n.r. - Olha Kharlan). Am dominat-o ieri şi fizic şi psihic şi se pare că nimeni nu este de neînvins”, a mai spus cea supranumită ”Diva”.

Afla mai multe despre: bianca pascucampionatul mondial de la atenascrima,  

viewscnt
Articole similare