Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia care aruncă FCSB în aer: "Mă, sunt nebun? Poate mai bine mă retrag!"

Declaraţia care aruncă FCSB în aer: "Mă, sunt nebun? Poate mai bine mă retrag!"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că este nemulţumit de evoluţia echipei sale la meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, din Liga I, apreciind că parcă jucătorii au fost bezmetici.

"După ce am văzut în seara asta, nu mai vreau să mă laud, poate nu cunosc fotbal. Cum să joci o repriză să nu ai o ocazie? Ce fel de jucători sunteţi voi, ce fel de Steaua eşti tu? Nu mai vreau să spun nimic nici de meciul cu Dinamo. Nu mai înţeleg nimic din fotbal. Mă, sunt nebun? Poate mai bine mă retrag. Mai încerc să mai iau doi jucători, nişte mijlocaşi centrali, care să deschidă, să paseze... Cum să joace CFR o repriză întreagă în jumătatea ta?

Budescu şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat. Tănase nu l-a ajutat deloc, Junior nu l-a ajutat deloc. Golofca? Doamne fereste! Bine că m-am convins acum de el şi am văzut, că tot am încercat. O să-i spun lui Dică, l-ai încercat, gata, mă, tată, lasă-ne în pace, că avem jucători de 19 ani pe care putem să luăm multe milioane. Lasă-l pe Man să joace fotbal", a declarat Becali conform News.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becaliscandalcfr clujproblemeretragere 

viewscnt
Articole similare