Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia care aruncă în aer vestiarul FCSB! Mihai Teja la un pas să fie dat afară de Becali: "Mi-a spus că pot să plec!"

Declaraţia care aruncă în aer vestiarul FCSB! Mihai Teja la un pas să fie dat afară de Becali: "Mi-a spus că pot să plec!"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut egal cu Viitorul, iar şansele să pună mâna pe titlul de campioană după o pauză de 4 ani sunt din ce în ce mai mici.

Dacă Mihai Teja a refuzat să spună la microfonul Telekom Sport dacă va demisiona în cazul în care echipa lui va câştiga campionatul, Gigi Becali a transmis un mesaj cât se poate de clar.
 
"Se poate mai mult, n-am reuşit să câştigăm, atâta tot. Cred că se poate mai mult pe viitor. (n.r. - dacă demisioenază în cazul în care nu câştigă campionatul) Altă întrebare! Cred în continuare în îndeplinirea obiectivului, mai sunt patru meciuri, vedem ce se întâmplă. Vreau să cred în continuare, încerc să muncesc la fel de bine în continuare împreună cu jucătorii", a spus Teja.
 
Extrem de nervos, Becali, ce n-a fost prezent la meciul de la Ovidiu, a tras un semnal de alarmă pentru Teja: "Avem jucători valoroşi, nu ştiu ce nu avem, probabil antrenor!".
 
Teja se aştepta la această reacţie din partea patronului. Şi a dezvăluit chiar înaintea meciului că a vorbit cu Becali despre o posibilă plecare! "Am vorbit cu domnul Becali despre lucrurila acesta, ne-am pus de acord. Din discuţia mea cu domnul Becali, mi-a spus că pot să plec de la Steaua când vreau eu. Vedem la vară, vedem când e, astăzi nu plec. Aşa mi s-a transmis, că plec când îmi doresc eu, când vreau eu să plec de la Steaua. Vedem, mâine, poimânine, în vară, peste un an, peste un an şi jumătate, nu ştiu", a declarat antrenorul.
 
FCSB a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, rezultat în urma căruia diferenţa în clasament a bucureştenilor faţă de liderul CFR Cluj este de cinci puncte.
 
Au marcat Ianis Hagi ’80 pentru FC Viitorul şi Gnohere ’68 pentru oaspeţi, într-un moment în care FCSB era în inferioritate numerică. În minutul 61, de la oaspeţi a fost eliminat Romario Benzar, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 75, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat şi Vlad Achim, de la gazde.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare