Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia care îi face pe fanii lui Liverpool să viseze. Unul dintre jucătorii care a eliminat-o pe Real s-a dat de gol

Declaraţia care îi face pe fanii lui Liverpool să viseze. Unul dintre jucătorii care a eliminat-o pe Real s-a dat de gol

Liverpool

Comentarii

Ajax Amsterdam a eliminat-o într-o manieră categorică pe Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipele de top ale Europei au pus ochii pe starurile lăncierilor.

Unul dintre ei este căpitanul de doar 19 ani, Matthijs de Ligt, care a făcut o declaraţie controversată în presa olandeză. Întrebat despre posibilitatea unui transfer la Liverpool, fundaşul central le-a aprins imaginaţia fanilor "cormorani": "Se poate întâmpla. Sunt o echipă bună, iar van Dijk este acolo şi am învăţat foarte mult de la el când am jucat împreună la echipa naţională", a declarat jucătorul, potrivit Sky Sports. 

Cotat la 65 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, de Ligt se află în vârful listei jucătorilor pe care doreşte să îi transfere Barcelona. Acolo olandezul ar putea fi coleg cu Frenkie de Jong, pe care Barca deja l-a transferat de la Ajax în schimbul sumei de 75 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: de ligtliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare