Experiențe împreună.
You are here:

Declaraţia care încinge iarăşi spiritele în Bănie! Mircea Rednic: “Echipa lui Mititelu e adevărata Craiova”

Declaraţia care încinge iarăşi spiritele în Bănie! Mircea Rednic: “Echipa lui Mititelu e adevărata Craiova”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo primeşte vizita formaţiei U Craiova 1948, vineri, de la ora 20:30 pe telekomsport.ro.

Declaraţia care încinge iarăşi spiritele în Bănie! Mircea Rednic: “Echipa lui Mititelu e adevărata Craiova” 

Mircea Rednic va înfrunta Craiova lui Mititelu, pe care o şi consideră adevarata echipă din Oltenia! 

Mircea Rednic (59 de ani) a antrenat Universitatea Craiova în sezonul 2004-2005. Simpatia pentru echipa patronată de familia Mititelu a fost confirmată chiar azi la conferinţa de presă premergătoare partidei de mâine.
 
"Pentru mine, este Craiova veche, Craiova la care am antrenat. Eu nu vreau să iasă discuţii, dar asta e clar. Eu am tot respectul pentru ambele echipe, dar după părerea mea echipa lui Mititelu este adevărata Craiova. Au adus foarte mulţi jucători, au schimbat şi antrenorul şi au nevoie de puncte ca şi noi. E clar că va fi un meci greu pentru ambele echipe ... plus rivalitatea dintre cele două echipe. Meciul ăsta este foarte important, dar ne-am pregătit foarte bine", a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova sunt rivalele din Bănie. U Craiova 1948 a promovat în acest sezon în Liga 1.

Steliano Filip, OUT pentru meciul cu U Craiova 1948

Înaintea partidei cu oltenii, Mircea Rednic a explicat situaţia lui Steliano Filip, care n-a prins lotul pentru acest meci.

"Steliano vine după o accidentare, a stat o lună aproape, a jucat un meci şi am decis ca la meciul ăsta să nu-l folosesc. Ar fi fost rezervă. Dar a fost un incident, legat de nişte dorinţe d-ale lui şi am decis că ar fi mai bine ca el să nu facă parte parte din lot. La fel ca şi Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaş stânga.

Da, mă încurca şi am decis ca decât să stea rezervă şi să fie supărat, că ei s-au născut titulari la echipă... Am decis şi spre binele lui, şi spre binele echipei, să nu facă parte din lot. Suntem 32 de jucători, toţi au avut şansa să joace, el trebuie să înţeleagă că vine după o accidentare şi nu vreau să risc pentru că o recidivă musculară ar însemna că pierde toate jocurile până la finalul anului.

Am avut dreptate, şi cu Sorescu am avut dreptate, legat de post, ei trebuie să mai asculte şi de antrenor. Ca să fii fundaş stânga trebuie să fii fundaş 60 la sută. Nici Sorescu, nici el, ambii nu au calităţile astea sau nu le-au arătat în ultima perioadă. Cum responsabilitatea este a antrenorului, ei trebuie să accepte şi să execute" , a spus Mircea Rednic.

 

viewscnt
Articole similare