Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia emoţionantă a mezinei lotului despre Cristina Neagu: ”Prima dată în viaţa mea când am plâns pentru altcineva din afara familiei mele”

Declaraţia emoţionantă a mezinei lotului despre Cristina Neagu: ”Prima dată în viaţa mea când am plâns pentru altcineva din afara familiei mele”

Handbal

Comentarii

Anca Georgiana Polocoşer (21 de ani, 180 cm) este mezina naţionalei de hanbal. Sportiva legitimată la Minaur Baia Mare a fost medaliată cu bronz la Mondialul de Tineret din 2016 şi speră să-i calce pe urme Cristinei Neagu.

Polocoşer a explicat ce a însemnat pentru ea experienţa din Franţa, de la turneul final: ”Pentru mine a fost pas foarte important în carieră şi m-am bucurat să fiu acolo şi să simt ceea ce simţeau şi celelalte fete. Avem tot viitorul în faţă, cred că la anul la mondiale o să fie mult mai bine”

Cea mai tânără jucătoare din lotul echipei naţionale de handbal a României a fost impresionantă profund de situaţia Cristinei Neagu, accidentată grav la turneul final: ”Cristina tot timpul mi-a dat încredere, niciodată nu m-a făcut să mă simt mai mică, tot timpul ca şi cum aş fi fost tot timpul lângă ea. Tot timpul ne încurajează, este un căpitan grozav. Îmi doresc să ajung la nivelul la care joacă ea, dar vom vedea cu timpul. A fost prima dată în viaţa mea când am plâns pentru altcineva din afara familiei mele. E greu în handbal fără Cristina Neagu, e clar. Ea o să devină mult mai puternică, sunt sigură” a spus Anca Polocoşer.

 

Afla mai multe despre: anca polocoşerhandbalcristina neagu 

viewscnt
Articole similare