Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia genială a lui Torje care are ZERO trofee cu Dinamo: "Nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa" :))

Declaraţia genială a lui Torje care are ZERO trofee cu Dinamo: "Nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa" :))
Comentarii

Mijlocaşul Gabriel Torje a ajuns la o înţelegere cu FC Dinamo pentru perfectarea documentelor în ceea ce priveşte împrumutul său până la finalul campionatului la echipa pregătită de Vasile Miriuţă.

"Sunt bucuros că am revenit la echipa mea de suflet, mi-am dorit foarte mult să îmbrac din nou tricoul alb-roşu. Dinamo este clubul care m-a lansat în fotbalul european şi nu pot uita niciodată că aici am învăţat ce înseamnă performanţa. Sunt un om de cuvânt, un dinamovist şi aştept cu nerăbdare să joc în Ştefan cel Mare alături de cea mai frumoasă galerie din România. Nu e timp pentru declaraţii, echipa este cea mai importantă şi toţi trebuie să ne gândim doar la play-off. Doar la Dinamo Bucureşti!", a declarat Gabriel Torje pentru www.fcdinamo.ro. 

Gabriel Torje, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu gruparea dinamovistă după ce a fost de acord să renunţe la salariul pe care îl primea de la Karabukspor, aproximativ 300.000 de euro, conform declaraţiilor impresarului său, Cristea Opria, cel care era tentat să-l ducă pe mijlocaş la ACS Poli Timişoara.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a semnat astăzi un contract cu FC Dinamo Bucureşti valabil până la finalul acestui sezon competiţional.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamodeclaratietrofeeamuzant 

viewscnt
Articole similare