Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia incredibilă a lui Cascini, după ce a marcat ca Maradona contra lui FC Botoşani! ”Trebuie să revăd faza, nu ştiu dacă am atins mingea cu mâna!”

Declaraţia incredibilă a lui Cascini, după ce a marcat ca Maradona contra lui FC Botoşani! ”Trebuie să revăd faza, nu ştiu dacă am atins mingea cu mâna!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a remizat, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii 1.

Au marcat: Cascini ’77 / Dawa ‘15. În minutul 57, de la oaspeţi a fost eliminat Edjouma. Meciul nu a fost lipsit de faze controversate, iar mingea şutată de Moulin, care a intrat în poartă, a fost deviată de Cascini cu mâna. La finalul meciului, Bautista Cascini, cel care a deviat neregulamentar mingea, a spus că nu ştie dacă balonul i-a atins mâna. 

”Trebuie să revăd faza, nu ştiu dacă am atins mingea cu mâna!”

”Nu ştiu dacă este un rezultat norocos, prima repriză a fost destul de echilibrată. După ce au rămas în zece oameni, am fost mai periculoşi, puteam obţine mai mult. Nu pot să vă spun dacă am atins mingea cu mâna, trebuie să revăd faza, mingea a fost deviată de fundaşul lor. Aşa se mai întâmplă în fotbal”, a spus Cascini, la finalul meciului. 

Clasamentul Ligii 1: 

1. CFR Cluj – 30 de puncte

2. FC Botoşani – 22

3. FCSB – 21 

4. FC Voluntari – 21 

5. Universitatea Craiova – 19 

6. Farul Constanţa – 18 

7. FC Rapid – 18 

8. UTA Arad – 17 

9. FC Argeş – 15 

10. Chindia Târgovişte – 13 

11. CS Mioveni – 11 

12. Sepsi – 10 

13. U Craiova 1948 – 9 

14. Gaz Metan Mediaş – 8 

15. Dinamo – 7 

16  Academica Clinceni – 3.

Afla mai multe despre: fc botoşani-liga 1-cascini 

viewscnt
Articole similare