Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia pe care toţi suporterii "câinilor" voiau să o audă I "Veţi vedea cu adevărat un Dinamo marca Vasile Miriuţă!"

Declaraţia pe care toţi suporterii "câinilor" voiau să o audă I "Veţi vedea cu adevărat un Dinamo marca Vasile Miriuţă!"

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a vorbit deschis despre problemele de la Dinamo. Antrenorul a recunoscut că a avut în ultima perioadă mai multe discuţii cu patronul Ionuţ Negoiţă şi că nu are de gând să demisioneze de la echipă.

"Vă spun doar atât: orice situaţie ar fi, eu nu voi pleca de la Dinamo cu capul în pământ! Dacă nu-mi ating obiectivul, atunci, da, nu mai zic nimic şi îmi văd de drumul meu. Altfel, nu! Am să dau tot ce am eu mai bun pentru suporterii lui Dinamo. Visul meu este să câştig trofee cu echipa mea de suflet, nu am venit aici pentru bani. Dacă aveam nevoie de bani, plecam afară. Din partea mea nu s-a pus niciodată problema să plec de la Dinamo. Am cerut să fiu lăsat să muncesc şi să-mi ating obiectivul pentru că sunt în grafic. Mai avem trei meciuri, dacă le câştigăm suntem foarte aproape de play-off. De ce să plec?", a spus Miriuţă pentru Gazetă.

Întrebat de ultimele trei meciuri din acest an, tehnicianul a declarat: "Mă feresc să mai zic de vreun meci că e uşor după ultimele experienţe, dar e obligatoriu să câştigăm tot ce mai avem de jucat în acest an. După aceea se schimbă lucrurile pentru că vine cantonamentul de iarnă. Să nu uităm că eu am preluat o echipă din mers şi a trebuit să mă descurc cum am putut! Sunt sigur că lucrurile se vor aşeza în cantonamentul din această iarnă. După stagiul de pregătire veţi vedea cu adevărat un Dinamo marca Vasile Miriuţă! Vă promit eu asta!".

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoscandalplecaredemisieanunt 

viewscnt
Articole similare