Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia săptămânii vine de la Artean: "Voluntari încearcă să-şi omolo... să-şi omogenizeze lotul, cu jucători mulţi noi" :))

Declaraţia săptămânii vine de la Artean: "Voluntari încearcă să-şi omolo... să-şi omogenizeze lotul, cu jucători mulţi noi" :))

Farul Constanța

Comentarii

Penultimul meci al etapei a treia din Liga I se joacă la Ovidiu. Luni, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro, FC Viitorul primeşte vizita ilfovenilor de la FC Voluntari.

La fel ca în anii trecuţi, Viitorul are un început de campionat sub aşteptări. A pierdut cu Dunărea Călăraşi şi a făcut egal cu Concordia. În etapa a treia joacă pe propriul teren cu FC Voluntari. 

Înaintea meciului de astăzi, Andrei Artean a vorbit despre joc: "Trebuie să zic şi eu ceva, nu? Ne va aştepta un meci greu cu siguranţă. Voluntari este o echipă într-o construcţie cu jucători mulţi care au venit acum, cu jucători noi. Încearcă să-şi omolo... să-şi omogenizeze lotul, cu jucători mulţi noi. Sunt bătrân faţă de cei din echipa, pot spune că am experienţă pentru că am strâns câteva meciuri bune în Liga 1, dar aici e totul diferit faţă de ce am jucat la fosta mea echipă. Sper să ajut echipa cu aşa-zisa experienţa mea!".

Afla mai multe despre: viitorulandrei artean 

viewscnt
Articole similare