Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia senzaţională a lui Ştefan Berariu după medalia de argint obţinută la Jocurile Olimpice: ”Am demonstrat că avem c*****e mari!”

Declaraţia senzaţională a lui Ştefan Berariu după medalia de argint obţinută la Jocurile Olimpice: ”Am demonstrat că avem c*****e mari!”

Jocurile olimpice

Comentarii

România a obţinut a treia medalia la această ediţie a Jocurilor Olimpice, a doua de argint, după ce echipajul de la patru rame masculin s-a clasat pe poziţia secundă în finala de miercuri.

Canotajul românesc a făcut o impresie extraordinară la Tokyo! Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus medalia de aur la dublu vâsle feminin, înainte ca Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari să obţină argintul la patru rame masculin.

Sportivii noştri au fost la doar trei sutimi în urma Australiei, dar performanţa reuşită de băieţi rămâne una incredbilă. Berariu şi Semciuc au vorbit despre clasarea incredibilă obţinută, primul dintre aceştia oferind o declaraţie senzaţională despre cuvintele spuse de antrenor, italianul Antonio Colamonici, înainte de cursă.

Declaraţia senzaţională a lui Ştefan Berariu după medalia de argint obţinută la Jocurile Olimpice

”Chiar a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Mă bucur că am obţinut această medalie. Am muncit foarte mult pentru ea. Sper ca la Paris să luăm medalia de aur. Noi ne înţelegem din priviri, ne simţim unul pe celălalt. Ştim când trebuie să atacăm.  

Pentru această medalie aveam speranţe, pentru că nu ştii la ce să te aştepţi de la noi. Suntem imprevizibili. Pentru această medalie am muncit cinci ani. Am avut o singură vacanţă. A fost doar muncă şi cantonament. Dar merită.

Am primit multe mesaje de felicitări şi contează foarte mult. A spus (n.r- Antonio Colamonici) că suntem extraordinari. Şi că avem c*****e mari. Am dovedit că le avem foarte mari”, a declarat Berariu, pentru GSP.

”Este o zi foarte fericită! Este un vis realizat. Ne-am îndeplinit obiectivul. Ne-am făcut cursa noastră, pe care am pregătit-o. La finish nu am realizat cât de puţin mai aveam ca să-i întrecem pe australieni. Dacă mai aveam 5-10 metri, câştigam cursa.

Dar suntem fericiţi pentru această medalie, pentru că am muncit foarte mult. Am aflat de medalia fetelor înainte să ieşim pe apă şi asta ne-a motivat! Această medalie merită din plin toată munca şi toate eforturile.

Mie încă nu-mi vine să cred. Suntem o barcă foarte tânără, media e de 23 de ani. Suntem motivaţi să participăm şi la următoare ediţie a Jocurilor Olimpice”, a completat Semciuc, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: jocurile olimpiceolimpiadătokyo 2020medalie româniamihăiţă ţigănescumugurel semciucştefan berariucosmin pascari 

viewscnt
Articole similare