Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia surprinzătoare a lui Ianis Hagi după performanţa reuşită în Scoţia! ”Îmi voi da seama abia când voi sta pe o canapea, gândindu-mă la cariera mea!”

Declaraţia surprinzătoare a lui Ianis Hagi după performanţa reuşită în Scoţia! ”Îmi voi da seama abia când voi sta pe o canapea, gândindu-mă la cariera mea!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a început pregătirea cu Rangers pentru noul sezon.

Echipa scoţiană va reveni în UEFA Champions League după o pauză de 10 ani, iar fotbalistul român a acordat un interviu în care a vorbit despre sezonul recent încheiat, în care a facut istorie. Ianis a vorbit şi despre planurile sale de viitor.  

”playmaker-ul a marcat golul de 3-0 din victoria cu St Mirren, succes care a parafat câştigarea titlului cu numărul 55 pentru Rangers. Hagi a jucat un rol cheie pentru echipa lui Steven Gerrard într-un sezon în care nu a cunoscut înfrângerea şi a întrerupt seria rivalilor de la Celtic”, se arată în articol.

”Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine!”

”Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal şi voi sta pe o canapea, gândindu-mă la cariera mea.

Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simţi ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.

E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simţit în primul rând uşurare. Când revăd fazele de la meciul cu St.Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi.

Dar cred că deşi am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulţumit de pasele mele de gol. Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim.

Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aştept şi meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni”, a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi a avut un sezon bun la Rangers, iar echipa a cucerit titlul după 10 ani. Românul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al clubului şi a primit titlul de cel mai bun pasator decisiv din campionatul scoţian. 

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare