Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia surprinzătoare a lui Mihai Iosif: "Rapid se va lupta la titlu". Ce condiţie a pus antrenorul giuleştenilor

Declaraţia surprinzătoare a lui Mihai Iosif: "Rapid se va lupta la titlu". Ce condiţie a pus antrenorul giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Rapid are şase meciuri consecutive fără victorie în Liga I, dar încă speră la play-off. Giuleştenii sunt la un singur punct în spatele Farului, echipa aflată pe locul 6 în clasament, însă constanţenii au şi un meci mai puţin disputat.

"Dacă luăm ultimele meciuri, nu cred că am jucat slab. Doar ratările ne-au privat de rezultate mai bune. Am ratat monumental. Suntem la mijloc, putem să o luăm în sus sau în jos. Dacă jucam pe stadionul nostru, eram pe podium. Cu siguranţă la anul ne vom bate la titlu, dacă vom juca pe stadionul nostru.

Le simţim lipsa fanilor şi sperăm să-i avem cât mai repede aproape de noi. Am vrea să intrăm cât mai repede pe stadionul nostru, dar nu ştim cum e cu hârtiile, cu autorizaţiile, nu depinde de noi. Discuţii sunt după fiecare meci, dar ceartă şi scandal la noi în vestiar nu există", a declarta Iosif.

"Presiune a fost mereu la Rapid, noi avem o atmosferă bună, suntem prieteni, doar că nu reuşim să câştigăm de câteva etape. Discuţii sunt mereu, pentru că ne dorim mai multe, dar nu ne certăm. Dacă jucam de la începutul campionatului pe stadionul nostru, eram mult mai sus în clasament" , a declarat Alexandru Dandea.

Rapid joacă, vineri, de la ora 19:55, cu Sepsi, la Mioveni, fără spectatori, în etapa a XXVI-a din Liga I.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare