Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia total neaşteptată a lui Valeriu Iftime: "Suntem elevi de liceu la şcoala FCSB!" Ce spune despre meciul cu echipa lui Gigi Becali

Declaraţia total neaşteptată a lui Valeriu Iftime: "Suntem elevi de liceu la şcoala FCSB!" Ce spune despre meciul cu echipa lui Gigi Becali

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut în prima rundă a play-off-ului Ligii 1 cu FCSB, scor 1-2, chiar dacă a condus la pauză.

Ifttime a recunoscut că echipa lui nu putea să obţină ceva din meciul contra celor de la FCSB din cauza greşelilor individuale făcute în a doua repriză. Mai mult decât atât, el a afirmat ca Botoşani este elevă la "şcoala FCSB".

"După ce gafe am făcut în meciul cu FCSB, când ne-am bătut singuri, toată lumea are dreptate să spună că suntem elevi de liceu la şcoala FCSB. Noi, acolo, am greşit ca nişte proşti.

Vorba lui Marius (n.r. Croitoru), dacă aveam atitudinea de la meciul cu Universitatea Craiova (n.r. încheiat 1-1), îi mâncam pe cei de la FCSB cu haine cu tot. Asta a fost. Am jucat prost, ne-am speriat. Nu am avut tot ce trebuia la noi, atenţia şi sănătatea mentală, şi am pierdut", a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

FCSB si FC Botoşani s-au întâlnit de 20 de ori în istorie, iar echipa lui Iftime s-a impus o singură dată pe 29 iulie 2019, scor 2-0. În rest au fost 15 victorii pentru clubul lui Gigi Becali şi alte 4 remize. Această statistică îl face pe Iftime să afirme că există un blestem. 

"Mă bucură că echipa mea nu se face de râs în play-off. Am marcat în fiecare meci de până acum. E adevărat, a fost sincopa de la meciul cu FCSB, dar acolo e blestem", a transmis Valeriu Iftime.

FC Botoşani este pe locul 5 în Liga 1, 25 de puncte, fiind la două puncte în spatele lui Sepsi, ocupanta locului 4. 

Afla mai multe despre: iftime 

viewscnt
Articole similare