Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia unui ”tricolor” care îi înfurie pe fanii Stelei: ”Mă bucur că am debutat în Ghencea, unde e locul FCSB-ului”

Declaraţia unui ”tricolor” care îi înfurie pe fanii Stelei: ”Mă bucur că am debutat în Ghencea, unde e locul FCSB-ului”

Steaua

Comentarii

România a învins-o pe Armenia, scor 1-0, luni seara, pe stadionul Steaua. Moruţan a fost introdus pe teren în minutul 62, debutând astfel pentru echipa naţională.

România a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul luni seara şi să o învingă pe Armenia, scor 1-0. Deşi victoria a fost una chinuită, punctele contează pentru ”tricolori”, care au reuşit să urce pe poziţia secundă după ce Germania a demolat-o pe Macedonia de Nord, scor 4-0.

Mirel Rădoi a debutat un nou jucător la naţională, aşa cum ne-a obişnuit la mai fiecare acţiune, pe Olimpiu Moruţan. Fotbalistul Galatei a fost introdus pe teren în ultima jumătate de oră, în locul lui Alex Mitriţă, şi a ocupat locul din partea dreaptă a atacului României.

Declaraţia unui ”tricolor” care îi înfurie pe fanii Stelei

În urma partidei, Moruţan a oferit câteva decalaraţii despre debutul său la naţională. Fostul jucător al FCSB-ului s-a arătat fericit că a apucat să joace primul meci pentru România, înainte de a spune ceva halucinant pentru fanii Stelei.

Moruţan a declarat că este bucuros că a debutat în Ghencea, unde esta casa Stelei, a FCSB-ului. Disputa între cele două tabere nu este nici pe aproape de a fi încheiată, astfel că declaraţia fostului ”roş-albastru” doar pune paie pe foc.

Mă bucur că am debutat şi că am câştigat şi suntem unde am dorit cu toţii. Ne-a felicitat, a zis să dăm tot la cluburi şi, când venim, să fim ca azi, sută la sută. Aveam nevoie de 3 puncte să trecem pe locul doi şi ne bucurăm că am făcut un meci bun.

Trebuie să ne uităm la noi acum, nu mai contăm pe nimeni, noi să ne facem treaba şi la final să terminam pe doi. Am avut ocazia să debutez în Ghencea, sunt fericit şi ma bucur ca am debutat aici, unde e locul Stelei, al FCSB-ului”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare