Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie amuzantă a lui Marco Reus după ce Dortmund a pierdut primul meci din acest sezon: "M-ar fi urmărit peste tot"

Declaraţie amuzantă a lui Marco Reus după ce Dortmund a pierdut primul meci din acest sezon: "M-ar fi urmărit peste tot"

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a pierdut pentru prima dată în acest campionat. A cedat surprinzător pe terenul nou promovatei Fortuna Dusseldorf, dar Marco Reus nu a părut foarte deranjat de această înfrângere şi a oferit o declaraţie amuzantă la finalul partidei.

"Nu ştiu cum îl cheamă pe fundaşul care m-a avut pe mine în marcaj, dar m-ar fi urmărit peste tot", a declarat căpitanul lui Dortmund, potrivit Sportschau. 

Chiar şi în ciuda acestei înfrângeri, prima din actuala stagiune de Bundesliga, Dortmund continuă să fie lider în Germania şi se află la o distanţă de şase puncte de locul doi, Borussia Monchengladbach. 

13 goluri în 23 de meciuri are Marco Reus în acest sezon, cele mai multe dintre ele fiind în Bundesliga. Pe lângă goluri, neamţul a mai reuşit şi nouă pase decisive. 

Afla mai multe despre: marco reusborussia dortmunddeclaratie amuzantabundesliga 

viewscnt
Articole similare