Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie arogantă din partea lui Sloane Stephens: "Eu am un titlu, Halep nu!" Ilie Năstase a intervenit imediat

Declaraţie arogantă din partea lui Sloane Stephens: "Eu am un titlu, Halep nu!" Ilie Năstase a intervenit imediat

Tenis

Comentarii

Jucătoarea americană Sloane Stephens, numărul 10 mondial, nu se consideră inferioară Simonei Halep înaintea finalei de la Roland Garros, în contextul în care ea are deja un trofeu de Grand Slam în palmares, iar liderul mondial nu a reuşit încă o asemenea performanţă.

În vârstă de 25 de ani, Sloane Stephens a ieşit victorioasă în toate cele şase finale jucate până acum, inclusiv în ultimul act al turneului de la US Open, de anul trecut. Pentru Simona Halep (26 de ani), marele meci de sâmbătă va reprezenta cea de-a patra prezenţă într-o finală de Grand Slam. Maria Şarapova (Roland Garros 2014), Jelena Ostapenko (Roland Garros 2017) şi Caroline Wozniacki (Australian Open 2018) au învins-o până acum pe Simona.

"Niciun avantaj pentru Halep pentru că eu am un titlu, iar ea, niciunul", a declarat Stephens după ce a învins-o pe Madison Keys în semifinale, conform Ubitennis.

 

 

Dacă Simona Halep nu i-a răspuns viitoarei sale adversare, fostul mare tenismen Ilie Năstase a comentat declaraţia americancei.

"Faptul că Sloane Stephens are un titlu nu contează. Ăla este acolo şi trebuie să uiţi de el când joci. Este o declaraţie pripită din partea ei, lăudându-se cu aşa ceva. Poate că a spus-o de frică. Eu am vorbit cu Simona şi i-am spus că mă enervam când pierdeam. Ea se enervează când câştigă. I-am transmis că cel mai bine este să-şi lase adversara să se enerveze", a punctat Ilie Năstase, la Pro-X.

Finala turneului de la Roland Garros, sâmbătă, de la 16:00

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat joi pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Pentru jucătoarea română, aceasta va fi a patra finală din carieră la un turneu de Grand Slam, a doua din acest an, după Australian Open. Ea îşi va păstra locul 1 WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

În finală, Halep o va întâlni, sâmbătă, de la 16:00, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, care a învins-o, tot joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe compatrioata ei Madison Keys, locul 13 WTA.

Simona Halep, 26 de ani, şi Sloane Stephens, 25 de ani, s-au întâlnit de şapte ori până în prezent, românca triumfând de cinci ori, de două ori pe zgură.

Afla mai multe despre: stephenshaleproland garros 

viewscnt
Articole similare