Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie bombă făcută de Hagi: ”E doar aşa fictiv. Eu nu am niciun ban”. A recunoscut tot ce a făcut la Viitorul

Declaraţie bombă făcută de Hagi: ”E doar aşa fictiv. Eu nu am niciun ban”. A recunoscut tot ce a făcut la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a dezvăluit modul în care este răsplătit pentru munca pe care o depune la Viitorul Constanţa. Chiar dacă este angajat cu acte în regulă la propriul club, Hagi nu primeşte niciun ban pentru munca depusă.

”Regele” a recunoscut că totul este fictiv atunci când vine vorba de contractul său. Un lucru extrem de periculos, dacă ţinem cont că un angajament nu este respectat, dar o situaţie cumva normală pentru un club unde Hagi este atât patron cât şi antrenor.

Eu sunt angajat doar aşa fictiv, dar nu iau niciun ban. Eu doar dacă scoatem profit să iau ceva acasă, în rest nu am salariu. Staţi liniştiţi, nu decontez nici măcar bonurile de benzină. Sunt angajat, am salariu minim, dar eu lucrez gratis în realitate.

Salariul fix cel mai mare de la Viitorul este de 5.000 de euro. Vă las pe voi să spuneţi dacă am făcut bine sau nu, dar acesta e cel mai mare salariu fix de la noi. După aceea, sunt bonusurile. Dar bonusurile la mine înseamnă performanţă mare. Cât de mare o faci, atât de mult poate să îţi vină şi bonusul”, a spus Hagi.

Joi, clubul Viitorul a venit cu unele precizări ca urmare a declaraţiilor făcute de Gică Hagi.

"În urma declaraţiilor făcute de către domnul Gheorghe Hagi la finalul partidei cu Concordia Chiajna, din 16-imile Cupei României, din 26.09.2018, Fotbal Club Viitorul face următoarele precizări:
- Domnul Gheorghe Hagi este angajat la FC Viitorul, având contractul de muncă numărul 91/28.08.2014, înregistrat în Revisal şi depus la FRF.
- Referindu-se la contractul pe care îl are cu FC Viitorul în calitate de angajat, domnul Gheorghe Hagi s-a exprimat neinspirat folosind cuvântul “fictiv“ cu privire la raporturile noastre contractuale.
- Precizăm că deşi valoarea contractului încheiat cu domnul Gheorghe Hagi este una cu adevărat foarte mică, raportată la valoarea, experienţa şi performanţele realizate în toată această perioadă contractuală, FC Viitorul şi-a respectat întotdeauna clauzele contractuale faţă de acesta"
, se arată în comunicatul publicat pe site-ul grupării constănţene.

Afla mai multe despre: hagiviitorulsalariubuget 

viewscnt
Articole similare