Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie cât se poate de sinceră a lui Mangia după victoria contra campioanei: "CFR a fost mai bună în prima repriză"

Declaraţie cât se poate de sinceră a lui Mangia după victoria contra campioanei: "CFR a fost mai bună în prima repriză"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că echipa sa a fost dominată de CFR Cluj în prima repriză a meciului de duminică seară, câştigat de olteni cu scorul de 2-0.

"Rezultatul e clar că este bun, dar pentru mine în prima repriză Cluj a jucat mai bine decât noi, CFR sigur a jucat mai bine decât noi. În repriza a doua am făcut un meci bun. Atitudinea a fost perfectă tot meciul, dar trebuie să fim puţini mai calmi. Repriza a doua am fost, am jucat mai bine, cu mai multă personalitate

CFR este favorită pentru titlu. A pierdut două meciuri în 23 de etape, este pe primul loc, este echipa care e favorită. Dacă azi pierdeam aici cu CFR era închis tot pentru noi", a declarat Devis Mangia, la Telekom Sport.

Tehnicianul italian a avut un mesaj şi pentru Mitriţă, care a dat lovitura de start la meciul cu CFR Cluj, după ce s-a transferat la New York City FC: "Mitriţă a fost un jucător important, avem o relaţie foarte, foarte bună. Sunt sigur că va face acolo o treabă foarte bună. Este unul dintre noi Alex. Dacă vine în vestiar, dacă e aici, e normal".

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul din Liga I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIII-a. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea ’14 şi Elvir Koljic ’78.

Afla mai multe despre: craiovamangia 

viewscnt
Articole similare