Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie emoţionantă făcută de Federer despre Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Wozniacki

Declaraţie emoţionantă făcută de Federer despre Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Wozniacki

Tenis

Comentarii

Roger Federer a fost pus să comenteze şi finala feminină de la Australian Open. Elveţianul spune că se bucură pentru Wozniacki, după ce a câştigat primul Grand Slam din carieră, însă îi pare rău pentru Simona Halep.

Roger Federer s-a impus în cinci seturi în faţa lui Cilic şi a câştigat finala la masculin la Australian Open. Este al 20-lea Grand Slam din carieră. Printre altele, Federer a fost întrebat şi despre finala de la feminin. Bun amic cu Simona Halep, Federer spune că Simona i-a provocat tristeţe, deoarece n-a reuşit să câştige primul Grand Slam din cariera sa.

În acelaşi timp, Federer a ţinut să o felicite pe Caroline Wozniacki şi i-a transmis să preţuiască acest moment:

"A fost genul de meci aşteptat. Când lupţi pentru primul tău titlu, cum a fost cazul cu Wozniacki sau Halep, nu vine uşor. Nu va fi 6-2, 6-2, trebuie să lupţi pentru el. Sunt fericit pentru Caroline, dar în acelaşi timp foarte trist pentru Simona. Amândouă au avut un turneu brutal. Să cucereşti primul tău titlu de Grand Slam e ceva special, sunt sigur că e în al nouălea cer, cum şi trebuie de altfel. Trebuie sărbătorit ca şi cum ar fi ultimul. Nu o spun în sens negativ, doar că nu ştii dacă vei mai simţi vreodată aceleaşi emoţii", a declarat Roger Federer.

Halep a pierdut cu 6-7, 6-3, 4-6 în faţa lui Caroline Wozniacki, în finala de la Australian Open. Simona s-a simţit însă rău din cauza căldurii şi epuizării şi după meci a stat patru ore internată în spital, unde i s-au administrat perfuzii cu magneziu.

Afla mai multe despre: roger federercilicaustralian opensimona halep 

viewscnt
Articole similare