Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie genială făcută de Hagi: ”Messi am fost eu”. Cu ce nume imens din fotbalul mondial îl compară pe Ianis: ”Are acelaşi stil”

Declaraţie genială făcută de Hagi: ”Messi am fost eu”. Cu ce nume imens din fotbalul mondial îl compară pe Ianis: ”Are acelaşi stil”

Farul Constanța

Comentarii

Sâmbătă, de la ora 21:00, Viitorul Constanţa primeşte vizita celor de la Sepsi, într-o partidă ce va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1. Înainte de acest joc, Gică Hagi a făcut mai multe declaraţii extrem de interesante.

Patronul şi antrenorul de la Viitorul a stârnit zâmbete în sală, după ce a anunţat că nu-l poate compara pe Ianis cu Messi dintr-un motiv... inedit :) Totuşi, ”Regele” îl aseamănă pe căpitanul Viitorului cu un alt nume uriaş din istoria fotbalului.

Nu îl pot compara pe Ianis cu Messi, pentru că Messi am fost eu. Aşa, el este Cruyff. Are acelaşi stil de joc, aceleaşi mişcări”, a spus Hagi.

Ianis Hagi traversează o formă excelentă, după ce a pus umărul la calificarea României U21 la Campionatul European din 2019. Decarul naţionalei lui Mirel Rădoi a reuşit un gol absolut fantastic în confruntarea cu Liechtenstein, de la Ploieşti.

Ianis a marcat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului şi a amintit, din nou, de execuţiile senzaţionale ale tatălui său.

Afla mai multe despre: hagimessiianiscruyff 

viewscnt
Articole similare