Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie halucinantă a lui Florin Prunea: ”Andrei Vlad trebuie să apere în continuare şi FCSB să îl vândă, că e portar de naţională”

Declaraţie halucinantă a lui Florin Prunea: ”Andrei Vlad trebuie să apere în continuare şi FCSB să îl vândă, că e portar de naţională”

FCSB

Comentarii

În urma gafei din meciul cu FC Argeş, Florin Prunea i-a luat apărarea lui Andrei Vlad.

Andrei Vlad se află la al doilea sezon ca titular incontestabil al FCSB-ului, dar prestaţiile sale continuă să dezamăgească.

În ultima stagiune, formaţia roş-albastră avea cea mai bună şansă din ultimii ani de a câştiga campionatul, dar, la meciul decisiv, Vlad a greşit impardonabil.

FCSB o conducea pe CFR la un gol în duelul direct şi ar fi revenit în fruntea clasamentului cu o victorie împotriva rivalei.

Dar, în minutul 90+3, la o fază fixă, o lovitură de cap a lui Burcă l-a păcălit pe Vlad, iar clujenii au reuşit să scoată un egal şi să rămână în fruntea Ligii 1.

Greşeala de la reuşita lui Burcă este cea mai cunoscută a lui Vlad, întrucât a avut cel mai mare impact asupra FCSB-ului, dar goalkeeper-ul a mai gafat în destule rânduri în tricoul roş-albastru.

Iar ultima greşeală pare să fi fost picătura care a umplut paharul pentru Becali, după ce latifundiarul l-a scos la pauză şi a încercat imediat să îl vândă în urma gafei de la Argeş.

Declaraţie halucinantă a lui Florin Prunea

Portarul cu o apariţie pentru echipa naţională a fost făcut praf din toate părţile în urma înfrângerii de la Piteşti, dar a fost apărat surprinzător de Florin Prunea.

Fostul mare portar a afirmat că el tot crede în abilităţile lui Vlad şi i-a îndemnat pe cei de la FCSB să îl utilizeze în continuare, pentru că vor reuşi să îl vândă.

El le are pe astea, se complică atunci când nu este cazul. Toţi greşesc, dar la el astea se repetă. Eu nu sunt cu astea, cu <<domne, să nu apere>>.

Eu nu cred că aceasta este varianta, eu cred că e un portar bun, care trebuie să apere în continuare şi Steaua (n.r. FCSB) să îl vandă, că e portar de naţională”, a declarat Florin Prunea.

În urma înfrângerii de la FC Argeş, FCSB s-a depărtat la 13 puncte de CFR.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare