Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie halucinantă a lui Sergiu Hanca: ”Pentru mine, Dinamo a murit”. Filmul evenimentelor care au dinamitat vestiarul ”câinilor”

Declaraţie halucinantă a lui Sergiu Hanca: ”Pentru mine, Dinamo a murit”. Filmul evenimentelor care au dinamitat vestiarul ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut cu 4-1 meciul de la Giurgiu, cu Astra, dar ştirea serii nu este asta. În timpul jocului, soţia lui Hanca a intrat în conflict cu fanii dinamovişti din tribune. La final, căpitanul lui Dinamo a anunţat că vrea să-şi rezilieze contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Sergiu Hanca marchează, superb, unicul gol al dinamoviştilor în meciul cu Astra. Trupa lui Rednic e făcută KO, iar suporterii din tribune fierb. La reuşita lui Hanca, Andreea, soţia fotbalistului, se bucură. E momentul care declanşează un scandal monstru în tabăra dinamoviştilor.

Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de şoc. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!", a apucat să spună Andreea Hanca, imediat după meci.

La vestiare, Hanca a aflat de scandalul din tribune şi a luat foc. A vorbit cu Dănciulescu, i-a telefonat preşedintelui David şi l-a anunţat pe Rednic că acesta a fost ultimul său meci pentru Dinamo. A vorbit minute bune în parcarea stadionului şi a preferat să meargă acasă separat de echipă.

"I-am zis lui Danciu, i-am zis lui Bălănescu, am anunţat pe toată lumea, nu ştiu ce se întâmplă dacă mâine nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo.

Pentru mine Dinamo a murit în seara asta!", a declarat Hanca, potrivit site-ului doardinamo.ro.

REDNIC ÎL LASĂ SĂ PLECE

La conferinţa de presă de după joc, Rednic i-a dat dreptate lui Hanca, dar, surprinzător, n-a părut foarte afectat de decizia jucătorului. L-a anunţat, public, că poate pleca fără probleme de la echipă.

Am auzit de acest scandal. Vă daţi seama că nu sunt de acord, trebuie să ne respectăm. Sunt, totuşi, jucătorii noştri. Lui Hanca nu îi poţi reproşa nici meciul trecut, nici meciul ăsta. Singurul care a mai încercat. Nu trebuie să se întâmple lucruri din astea. Dacă nu vrei să rămâi, nimeni nu te ţine cu forţa”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: dinamohancasotie,  

viewscnt
Articole similare