Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie interesantă a lui Suarez: ”Normal că Barcelona are nevoie de un număr 9. Am 31 de ani”

Declaraţie interesantă a lui Suarez: ”Normal că Barcelona are nevoie de un număr 9. Am 31 de ani”

FC Barcelona

Comentarii

Într-o declaraţie făcută pentru postul de radio uruguayan, Sport 890, atacantul Barcelonei, Luis Suarez, a vorbit despre posibilitatea ca echipa lui să achiziţioneze un alt număr 9.

Eroul catalanilor din El Clasico a declarat, în mod surprinzător: ”Am vârsta pe care o am, traictoria pe care o am. Dacă Barcelona are nevoie de un nou număr 9? Probabil, pentru că eu o să împlinesc 32 de ani. Vorbim despre un club ca FC Barcelona, aici mereu se vehiculeaza nume importante de fotbalişti, zi de zi. Suport criticile bine, chiar şi atunci când simt că nu joc bine, aleg eu să îmi fac autocritca” explică vârful uruguayan.

După trei goluri marcate în Clasico împotriva Realului, Luis spune: ”E incredibil să dai trei goluri cu orice adversar. Imaginează-ţi cum e să dai contra Madridului! M-am bucurat nespus, a fost o zi fantastică” a mai adăugat Luis Suarez.

Suarez a venit la Barcelona în sezonul 2014-2015. A strâns 212 partide în tricoul blaugrana şi 159 de goluri. Alături de formaţia catalană, vârful uruguayan a câştigat 3 titluri de campion al Spaniei, 4 Cupe ale Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei, Uefa Champions League, Supercupa Europei şio Campionatul Mondial al Cluburilor. 

Afla mai multe despre: luis suarezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare