Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie interesantă făcută de patronul Marica: "Cred că am competenţe ceva mai mari decât Gigi Becali să mă implic"

Declaraţie interesantă făcută de patronul Marica: "Cred că am competenţe ceva mai mari decât Gigi Becali să mă implic"

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica a cumpărat brandul Farul în vară, iar de atunci "nu am mai pus liniştit capul pe pernă", dar e sigur că e mult mai tenace decât ultimul său patron.

"Cred că am competenţe ceva mai mari decât Gigi Becali să mă implic, dar nu, nici pe departe, nu doresc să fac asta. E o altă meserie cea de antrenor, pe care eu nu mi-am asumat să o fac. Consider că e diferit", a spus Marica.
 
Despre cum s-a schimbat viaţa după ce-a intrat în afaceri, Marica explică într-un interviu pentru VIVA: "În ultima perioadă nu am mai pus liniştit capul pe pernă. Până să mă implic la Constanţa, dormeam foarte liniştit, lucrurile erau oarecum aşezate. Acum e o perioadă tulbure, sunt foarte, foarte multe lucruri de pus la punct. Am ceva bătăi de cap, iar în momentul ăsta nu dorm foarte liniştit". 
 
"La cursurile de management şi administraţie pe care le-am făcut în Elveţia, am învăţat că primordial la un club sunt istoria, tradiţia, legătura cu oamenii. Nu am niciun interes ascuns, din contră, vreau să ajut această formaţie să redevină ceea ce a fost. Nu văd de ce aş fi atras în conflicte atât timp cât interesul meu este unul singur, acela de a face performanţă", a mai spus fostul atacant.
 

Afla mai multe despre: ciprian maricafarulbecalidecizie 

viewscnt
Articole similare