Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie măgulitoare la adresa lui Ianis Hagi înaintea confruntării cu Liverpool din UCL: ”Va deveni unul dintre cei mai apreciaţi jucătroi”

Declaraţie măgulitoare la adresa lui Ianis Hagi înaintea confruntării cu Liverpool din UCL: ”Va deveni unul dintre cei mai apreciaţi jucătroi”

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi, 21 de ani, a trecut peste problemele medicale suferite la meciul din campionat cu Standard Liege şi este pregătit de duelul din Liga Campionilor cu Liverpool.

”Am văzut că l-a folosit şi în Champions League, şi în campionat, este un jucător tânăr, căruia trebuie să îi dai încredere cum i s-a dat la Viitorul pentru că domnul Hagi la Viitorul i-a dat încredere mare şi aşa a reuşit să aibă jocuri bune şi să marcheze multe goluri.

Cred că în timp va reuşi să devină unul dintre cei mai apreciaţi jucătroi din Belgia.

Important este ca ei să joace la echipele de club. Dacă vor juca, acum că vor avea şi sincope la echipele de club, că nu vor avea mereu rezultate pozitve, nu ar trebui să îi influenţeze la echipa naţională. Dar important este pentru ei să joace meci de meci.

Sunt la două echipe puternice, mă refer aici la campionatul Olandei şi la campionatul Belgiei, şi atunci când vin la echipa naţională trebuie să aibă ritm de joc”, a spus Dică la Telekom Sport.

Genk nu o duce prea bine în campionatul Belgiei. După zece etape scurse, echipa lui Hagi Jr. se află pe locul şase în clasament, ultima poziţie care duce în play-off.

În grupele Champions League, Genk are până în acest moment doar un singur punct, obţinut în urma remizei albe cu Napoli şi ocupă ultimul loc. Din grupa belgienilor mai fac parte Livepool, Napoli şi Salzburg.

22:00 -> Genk - Liverpool, Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare