Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie nebună făcută de Jurgen Klopp, după ce a eliminat-o pe Bayern: ”Va trebui să mă uit de 500 de ori”. Ce l-a impresionat

Declaraţie nebună făcută de Jurgen Klopp, după ce a eliminat-o pe Bayern: ”Va trebui să mă uit de 500 de ori”. Ce l-a impresionat
Comentarii

Liverpool a câştigat cu 3-1 meciul cu Bayern, de la Munchen, iar Jurgen Klopp a făcut spectacol după partidă. Tehnicianul lui Liverpool a rămas impresionat de modul în care au evoluat elevii săi.

”Cormoranii” au înscris de trei ori, dar primul gol l-a uimit pe Klopp. Antrenorul lui Liverpool a declarat că vrea să revadă de câteva sute de ori reuşita lui Mane.

E o victorie uriaşă, uriaşă. Sunt mândru de băieţi. Au făcut exact ce le-am cerut. A fost un meci dificil. L-am pierdut devreme pe Henderson, şi-a sucit genunchiul, sper să nu fie foarte grav, dar e destul de grav. Pentru că nu a mai putut continua ceea ce nu este bine. A încercat, dar nu a putut. A trebuit să fac o schimbare devreme, ceea ce nu este un semn bun niciodată. Dar tot ceea ce am reuşit a fost minunat.

Golurile marcate au fost fantastice. Primul gol e incredibil. Va trebui să îl revăd de 500 de ori. E incredibil ce reuşeşte acolo.

Nu am vrut să o bat pe Bayern ca să o bat pe Bayern, am vrut să câştig cu Liverpool, e singurul lucru pe care mi l-am dorit. Nu e o satisfacţie în plus. E un club fantastic, ce pot să spun. Sunt sigur că la Dortmund s-au ţinut pumnii strânşi pentru mine”, a declarat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: kloppbayernliverpoolmane 

viewscnt
Articole similare