Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie ŞOC în Spania! A recunoscut că a fost ofertat de Barcelona. Anunţul făcut de jucător

Declaraţie ŞOC în Spania! A recunoscut că a fost ofertat de Barcelona. Anunţul făcut de jucător

FC Barcelona

Comentarii

În vară, Chelsea l-a vândut pe Eden Hazard la Real Madrid şi a fost foarte aproape să îşi mai vândă un star la cealaltă echipă de top din Spania: FC Barcelona. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către jucător.

Brazilianul Willian (31 de ani) a anunţat că în vară a avut o ofertă oficială de la FC Barcelona, însă nu a acceptat-o pentru că vrea să îşi continue cariera la Chelsea, a declarat jucătorul, potrivit publicaţiei goal.com. Conform zvonurilor de la acea vreme, catalanii au oferit 30 de milioane de euro pentru brazilian. 

Problema este însă că Willian poate pleca de la Chelsea peste doar câteva luni. Contractul său cu gruparea londoneză expiră la finalul sezonului actual şi din iarnă poate semna un precontract cu orice club îşi doreşte. Totodată, la Chelsea este o politică conform căreia jucătorii trecuţi de 30 de ani primesc prelungirea contractului doar pe un sezon, iar brazilianul antrenat de Mircea Lucescu nu ar urma să fie de acord cu acest lucru. 

Adus în Europa de "Il Luce" la Şahtior Doneţk, Willian a fost transferat de Chelsea în 2013 pentru 35,5 milioane de euro, după o scurtă perioadă petrecută la Anji. El atunci venise în Londra pentru a semnat cu Tottenham, însă a fost preluat de pe aeroport de oficialii lui Chelsea şi a semnat în cele din urmă cu ei. 

Afla mai multe despre: willianchelseabarcelona 

viewscnt
Articole similare