Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie şocantă a lui Pancu despre Gigi Becali! Ce vor reacţiona fanii Rapidului: "Trebuie să vă spun asta!"

Declaraţie şocantă a lui Pancu despre Gigi Becali! Ce vor reacţiona fanii Rapidului: "Trebuie să vă spun asta!"

Fotbal

Comentarii

Nicolae Dică este ultimul dintr-o listă lungă de antrenori care plăteşte cu postul după ce a fost mitraliat de Becali după ultimul meci din L1. Înfrângerea cu CFR Clu, 2-0, pe Arena Naţională i-a fost fatală antrenorului de 38 de ani care a decis să demisionzeze după ce a fost criticiat dur de patron.

Daniel Pancu, unul dintre cei mai reprezentantivi jucători ai Rapidului, au vorbit despre implicarea lui Becali peste antrenori.

"Trebuie să vă spun asta, dar Gigi Becali a retrezit fotbalul românesc, a făcut-o pe Steaua s-o elimine pe Valencia într-o perioadă în care noi jucam tururi preliminare şi nu treceam nici de echipe din Macedonia. Becali a creat o concurenţă, au mai investit şi alţii. Pe cât a ajutat fotbalul să renască, pe atât îi dă în cap cu băgatul peste antrenori! Îl imită aproape toţi, sunt convins că la trei sferturi dintre echipele din România se implică şefii clubului peste tehnicieni! E o modă, cine aduce banii îşi dă cu părerea. Nu e în regulă deloc", a spus Pancu.

Pancu a mai povestit un episod în care a ajuns la Palat pentru a semna cu FCSB. "Da, m-am trezit în Palat! Ce puteam să fac? Să fug? Nea Gigi şi-a dat seama că nu voiam să semnez cu Steaua. Mă despărţisem de Bursaspor şi Rapidul nu voia să audă de mine. Becali are respectul meu pe viaţă. Eu nu eram dorit la Rapid şi el făcea absolut totul ca să mă aducă la Steaua, mă trata ca pe un jucător foarte bun. Am demonstrat pe urmă la Terek Groznîi că mai puteam să joc, scăpasem de durerile de spate. În Rusia se juca un fotbal foarte bun, cred că aş fi meritat şi convocări la echipa naţională în perioada aia", a spus Pancu pentru Gazetă.

 

Afla mai multe despre: daniel pancunicolae dicafcsbrapidimplicareantrenoriscandal 

viewscnt
Articole similare