Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie şocantă a lui Pintilii înainte de FCSB - Slovan: "Cred că voi lua şi eu acest virus". Ce spune despre noii jucători: "Nu am făcut niciun antrenament"

Declaraţie şocantă a lui Pintilii înainte de FCSB - Slovan: "Cred că voi lua şi eu acest virus". Ce spune despre noii jucători: "Nu am făcut niciun antrenament"

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii, cel care va sta pe banca celor de la FCSB în partida cu Slovan Liberec, a vorbit înaintea partidei despre ce se întâmplă la echipă, cu noile cazuri de coronavirus şi jucătorii aduşi pe ultima sută de metri.

FCSB este decimată din cauza absenţelor provocate de infectarea jucătorilor cu noul coronavirus. Dar nu doar jucătorii au fost afectaţi, ci şi staff-ul tehnic, de la MM Stoica până la Anton Petrea, aproape toţi au fost testaţi pozitiv, iar Pintilii se aşteaptă să aibă şi el.

"Până la urmă cred că voi lua şi eu acest virus. Poate am avut noroc. Sau poate am avut. Nici nu ştiu ce să cred. E dubios. Au luat toţi, numai eu nu am luat".

Enache, liber de contract, Karanovic şi Caiado de la Hermannstadt sunt "plombele" de la FCSB, jucători luaţi cu mai puţin de 24 de ore înainte de partida cu Slovan Liberec. Pintilii, cel care se ocupă de echipă în această perioadă, a recunoscut că cei trei nu au făcut niciun antrenament cu noua echipă.

"Nu am făcut niciun antrenament. Ei au ajuns aseară, azi dimineaţă am făcut doar o activare şi nu cred că mai e nevoie să vorbim despre tactică. Acum dorinţa lor şi atitudinea vor face diferenţa"
 
 

 

Afla mai multe despre: pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare